Megjelenítve: 1 -28 / 28 eredményből
Bácskai rizseshús

Bácskai rizseshús

Bácskai rizseshús. Elsőre mindenkinek a menzás íz jut eszébe, érdemes odahaza elkészíteni sokkal finomabb mint amire emlékszünk.

zöldségragu

Zöldségragu

Akár egy kiadós húsmentes főételt, akár egy gyönyörű köretet keres, a zöldségragu készen áll a feladatra.

gombás omlett

Gombás omlett

Az omlett egy olyan recept, amit mindenkinek tudnia kell elkészíteni! Ez a sajtos omlett vajas fokhagymás gombával van töltve.

spanyol lecsó

Pisto (spanyol lecsó)

Szinte minden nemzetnek van saját lecsója, ami tele van zöldségekkel, gyorsan elkészül és a nap bármely étkezésére tökéletes. Ez a spanyoloknál a Pisto.

spanyol tortilla

Spanyol Tortilla

A spanyol tortilla egy olyan ikonikus fogás, amely az egyszerűségével és gazdag ízével hódítja meg az embereket világszerte.

húsos cannelloni

Húsos cannelloni

a húsos cannelloni legismertebb változata darált húst tartalmaz, a különböző régiókban és kultúrákban sokféle tölteléket használnak.

Szilvás gombóc

Szilvás gombóc

A szilvás gombóc gyerekkorunk meghatározó étele amit a nagymamák tudtak legtökéletesebben elkészíteni. Ezzel a recepttel mi is jók leszünk!

Carbonaraspagetti

Carbonara spagetti

Sokáig nem tudtam hogyan készül az eredeti carbonara spagetti most azonban megmutatom neked is. Eredeti olasz recept elkészítése képekkel!

Brassoi Apropecsenye E1600876433972

Brassói

Szinte lehetetlen megmondani, melyik a klasszikus, hagyományos recept annyi féle változatban készítik. Ez egy hagyományos, pulykahúsból készült változat.

lasagne

Lasagne

A lasagne nem tartozik a leggyorsabban elkészíthető receptek közé de megéri a ráfordított időt. Ez egy egyszerűen követhető recept képekkel.