Hőkiegyenlítés

Hőkiegyenlítés

A hőkiegyenlítést alkalmazzuk, amikor két különböző hőmérsékletű alapanyagot kell összekeverni anélkül, hogy kicsapódna, kristályosodna.

Alaplé : a nélkülözhetetlen alapanyag

Alaplé : a nélkülözhetetlen alapanyag

Az alaplé segít abban, hogy a főzés valódi élvezetté váljon. A bolti leveskockánál sokkal finomabb ha te magad készíted el.

Mártások

Mártások

A mártások készítése nem rakétatudomány, és néhány alapvető mártás megtanulásával képessé teszi továbbiak elkészítéséhez.

Hogyan süssük a szalonnát, hogy ropogós legyen?

Hogyan süssük a szalonnát, hogy ropogós legyen?

Hogyan süssük a szalonnát (bacon), hogy ropogós, gyengéd és a legtökéletesebb legyen? Csak 3 egyszerű lépés és már készen is van!

Paradicsom hámozás

Paradicsom hámozás

Néhány ételnél elkerülhetetlen a paradicsom hámozás. Megmutatom a leggyorsabb és legegyszerűbb módszert rá.

Lágy tojás

Lágy tojás

Így készítsd el a tökéletes lágy tojást! Egyszerű módszer ami garantálja, hogy a végeredmény olyan legyen mint amit te szeretnél!