Hőkiegyenlítés
A hőkiegyenlítést alkalmazzuk, amikor két különböző hőmérsékletű alapanyagot kell összekeverni anélkül, hogy kicsapódna, kristályosodna.
A praktikák segíthetnek az étel elkészítésében. Ahogy gyakorolsz és tapasztalatot szerezel, egyre több trükköt és technikát fogsz megtanulni.
A hőkiegyenlítést alkalmazzuk, amikor két különböző hőmérsékletű alapanyagot kell összekeverni anélkül, hogy kicsapódna, kristályosodna.
Az alaplé segít abban, hogy a főzés valódi élvezetté váljon. A bolti leveskockánál sokkal finomabb ha te magad készíted el.
A mártások készítése nem rakétatudomány, és néhány alapvető mártás megtanulásával képessé teszi továbbiak elkészítéséhez.
Hogyan süssük a szalonnát (bacon), hogy ropogós, gyengéd és a legtökéletesebb legyen? Csak 3 egyszerű lépés és már készen is van!
Néhány ételnél elkerülhetetlen a paradicsom hámozás. Megmutatom a leggyorsabb és legegyszerűbb módszert rá.
Így készítsd el a tökéletes lágy tojást! Egyszerű módszer ami garantálja, hogy a végeredmény olyan legyen mint amit te szeretnél!