Mártások

Mártások

A mártások készítése nem rakétatudomány, és néhány alapvető mártás megtanulásával képessé teszi továbbiak elkészítéséhez.

Hogyan süssük a szalonnát, hogy ropogós legyen?

Hogyan süssük a szalonnát, hogy ropogós legyen?

Hogyan süssük a szalonnát (bacon), hogy ropogós, gyengéd és a legtökéletesebb legyen? Csak 3 egyszerű lépés és már készen is van!

Paradicsom hámozás

Paradicsom hámozás

Hogy miért kell meghámozni a paradicsomot? A válasz egyszerű. Vannak olyan ételek amelyeknél a paradicsomot héj nélkül kell használni. A másik válasz pedig, hogy vannak akik egyszerűen nem szeretik a paradicsom héját belefőzni az ételbe. Vagy azért mert nem mutat jól az ételben vagy azért tovább …

Lágy tojás

Lágy tojás

Így készítsd el a tökéletes lágy tojást! Egyszerű módszer ami garantálja, hogy a végeredmény olyan legyen mint amit te szeretnél!