Tojásfestéshez számos módszer létezik, egyben azonban mindegyik megegyezik: kell pár darab jól megfőzött húsvéti tojás!

A-tól Z-ig, hétköznapitól az ünnepiig!
A praktikák segíthetnek az étel elkészítésében. Ahogy gyakorolsz és tapasztalatot szerezel, egyre több trükköt és technikát fogsz megtanulni.
Tojásfestéshez számos módszer létezik, egyben azonban mindegyik megegyezik: kell pár darab jól megfőzött húsvéti tojás!
Az alaplé készítés ismerete egyike azoknak a konyhai ismereteknek amelyek előbb vagy utóbb nélkülözhetetlenek lesznek konyhában. Ez a gazdag és ízletes alapanyag számos étel alapja.
A besamel szósz egy krémes francia fehér mártás, amelyet a lasagnától a muszakáig számos ételhez használnak. Ez a besamel mártás gyors és egyszerű.
Így készítsd el a tökéletes lágy tojást! Egyszerű módszer ami garantálja, hogy a végeredmény olyan legyen mint amit te szeretnél!
A hőkiegyenlítést alkalmazzuk, amikor két különböző hőmérsékletű alapanyagot kell összekeverni anélkül, hogy kicsapódna, kristályosodna.
Húsvéti sonka nélkül nincs ünnep. De hogyan kell elkészíteni, mire kell figyelni, hogy finom legyen a végeredmény?
A mártások készítése nem rakétatudomány, és néhány alapvető mártás megtanulásával képessé teszi továbbiak elkészítéséhez.
Hogyan süssük a szalonnát (bacon), hogy ropogós, gyengéd és a legtökéletesebb legyen? Csak 3 egyszerű lépés és már készen is van!
Néhány ételnél elkerülhetetlen a paradicsom hámozás. Megmutatom a leggyorsabb és legegyszerűbb módszert rá.