Tárkonyos gombagulyás

Tárkonyos gombagulyás

Tetszik, nem tetszik, a magyar gasztronómiáról mindenkinek a gulyásleves jut először eszébe.

S ez valószínűleg fordítva is működik, mert nemzeti ételünk szépen idézi a magyar trikolór színeit: sötétvörös fűszeres lé, apró, fehér galuskák, illatos zöld levélkék. Bár nagyon finom a klasszikus marhagulyás, érdemes néha kicsit játszani a hozzávalókkal, kipróbálni akár húsmentesen is.

Fahéjas almaleves

Fahéjas almaleves

Nagyon finom fahéjas almaleves! Az ízén kívül a nagyszerűségét az adja, hogy télen melegen, nyáron pedig hidegen a legjobb fogyasztani.

Paradicsomleves

Paradicsomleves

Ez a paradicsomleves a bazsalikomos ízzel mediterrán beütést kölcsönöz. Gyorsan elkészíthető, nagyon egyszerű recept. Az elkészítés lépéseivel.