Melegítsük fel az olívaolajat egy nagy serpenyőben, és pirítsuk az apróra vágott hagymát, amíg áttetszővé válik.
Adjuk hozzá a megmosott spenótot, és addig keverjük, amíg összeesik.
Adjuk hozzá a kockára vágott paradicsomot a serpenyőbe, és röviden keverjük össze a spenóttal.
A tojásokat egy tálban jól felverjük, és sóval, borssal ízesítjük.
Öntsük a felvert tojást a serpenyőben lévő zöldségekre, és egyenletesen oszlassuk el.
Szórjuk az összemorzsolt feta sajtot a tojásra.
Hagyjuk az omlettet közepes lángon megdermedni, és óvatosan hajtsa össze, hogy omlettet formázzon.
Ha az omlett megszilárdult, csúsztassuk egy tálalótányérra, és vágjuk több.
Díszítse friss fűszernövényekkel, és azonnal tálalja.