Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
Egy tálban verjük fel a tojásokat a tejjel, a parmezánnal, az apróra vágott fokhagymával, sóval és borssal.
Melegítsük fel az olívaolajat egy tűzálló serpenyőben, és pirítsuk puhára a kockára vágott hagymát.
Adjuk a serpenyőbe a félbevágott koktélparadicsomokat, és rövid ideig pirítsuk.
Öntsük a paradicsomra és a hagymára a felvert tojásos keveréket. Szórjuk meg az apróra vágott bazsalikomlevelekkel.
Süssük a frittatát közepes lángon a tűzhelyen kb. 5 percig, amíg a széle megdermed.
Tegyük a tepsit az előmelegített sütőbe, és süssük a frittatát további 15-20 percig, amíg szilárd és aranybarna lesz.
Vegyük ki a frittatát a sütőből, és tálalás előtt hagyjuk rövid ideig hűlni.