A reszelt burgonyát tiszta konyharuhában nyomkodjuk ki, hogy eltávolítsuk a felesleges nedvességet.
Keverjük össze a kinyomkodott burgonyát, a kockára vágott Camembert sajtot, a tojást és a lisztet egy tálban.
Adjuk hozzá az őrölt paprikát, és fűszerezzük a keveréket sóval és borssal. Keverjük jól össze, amíg az összes hozzávaló egyenletesen eloszlik.
Formázzon a burgonyás, camembertes keverékből kis pogácsákat, és kissé lapítsa el.
Egy serpenyőben melegítsünk fel elegendő olajat. Óvatosan helyezze a tallérokat a forró olajba, és mindkét oldalukat süsse aranybarnára. Ügyeljünk arra, hogy ne legyenek túl sötétek.
A megsült tallérokat konyhai papírral bélelt tányéron lecsepegtetjük, hogy a felesleges olajat eltávolítsuk.
A sós camembert- és burgonyatálakat melegen tálaljuk, és tetszés szerint mártogatósokkal, pl. fokhagymás mártással.