Go Back
szalonna sütés

Szalonna sütés

Hogyan süsd a szalonnát (bacon), hogy ropogós, gyengéd és a legtökéletesebb legyen? Csak 3 egyszerű lépés és már kész is!
Kategória Előétel
Alkalom Hétköznapi

Hozzávalók
  

  • szalonna
  • víz

Elkészítés lépései
 

  • Helyezze a szalonnát (csíkokra vagy darabokra vágva) és öntse fel annyi vízzel, hogy ellepje.
    szalonna sütés
  • A tűzhelyet állítsuk magas hőmérsékletre mindaddig, amíg a víz forrni nem kezd. Ekkor vegyük vissza a hőt közepesre.
    szalonna sütés
  • Miután az összes víz elpárolgott, állítsa le a hőt közepesen alacsonyra és folytassa a sütést, amíg a szalonna átsül és kissé megbarnul.
    szalonna sütés